Assink NVM Makelaars

Wonen op Middachten

Nieuwbouw

Graag brengen wij u op de hoogte van de ontwikkeling van acht bijzondere, vrijstaande nieuw te bouwen woningen gelegen op grond van Landgoed Middachten in De Steeg.

20 mei 2022

Acht koopwoningen

In het project “Wonen op Middachten” worden deze acht koopwoningen gerealiseerd op erfpacht. Dat wil zeggen dat u als koper eigenaar wordt van de woning en de grond in eigendom blijft van het landgoed, hiervoor betaalt u een vergoeding, de canon. Deze canon is afhankelijk van de grootte van het perceel en varieert tussen de € 5.000, – en € 9.500, – per jaar.

De kavels variëren in grootte van 500 tot 840 m2. Er zullen zes vrijstaande woningen gerealiseerd worden tussen de Rijks monumentale boerderij “Oud Middachten” aan de Oversteeg en de Godard van Rheedelaan. Deze woningen hebben een woonoppervlak van ca. 169 m2 incl. berging. Daarnaast er twee vrijstaande woningen ontwikkeld achter het voormalige rentmeesters huis, eveneens Rijksmonument, aan de Smidsallee 18 van ca. 194 m2 woonoppervlak. De indeling van de woningen is desgewenst aan te passen.

De koopsommen van de woningen (de opstal) zullen vanaf circa € 650.000, – VON zijn.

De omgevingsvergunning aanvraag voor deze woningen zal binnenkort plaatsvinden.

Graag vernemen wij of u interesse hebt om gebruik te maken van deze unieke kans om een nieuwbouwwoning te bemachtigen aan de rand van het landgoed Middachten in het fraaie De Steeg.

U ontvangt dan de informatie die wij op dit moment beschikbaar hebben.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.