Assink NVM Makelaars

Als eerste op de hoogte

Gratis zoekservice

Op zoek naar een (nieuw) huis en wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod? Meldt u dan direct geheel vrijblijvend aan voor onze gratis zoekservice. Dan informeren wij u graag als er een woning beschikbaar komt die aan uw wensen voldoet

Heel eenvoudig en vrijblijvend

Hoe werkt de gratis zoekservice?

Er is een groot aanbod met huizen in de regio Arnhem, Rheden, Rozendaal, de Steeg, Velp en de Veluwezoom. Als u een huis wilt kopen, dan wilt u natuurlijk niets missen. Met onze gratis zoekopdracht blijft u eenvoudig op de hoogte van ons actuele woningaanbod in de regio (ook woningen die niet op Funda staan). Wij zijn al meer dan 60 jaar actief in de regio en daarom vaak als eerste op de hoogte van nieuwbouwprojecten en woningen die binnenkort op de markt komen. Met onze gratis, geheel vrijblijvende zoekservice weet u zeker dat u uw droomwoning als één van de eersten voorbij ziet komen! En mocht er een droomwoning tussen zitten dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze dienstverlening als aankoopmakelaar.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.