Assink NVM Makelaars

Persoonlijk en proactief

Woning verkopen

Succesvol en snel verkopen van uw huis is zowel uw wens als de onze. Bent u op zoek naar een proactieve makelaar met persoonlijke aanpak? Dan bent u bij Assink aan het juiste adres!

Het complete pakket

De full service verkoopmakelaar

Voor een succesvolle verkoop is goede communicatie van belang. Wij staan graag in nauw contact met u als opdrachtgever, zodat wij alle kansen en mogelijkheden voor uw woning goed kunnen bespreken, afwegen en inzetten. Zo zorgen we samen voor een effectieve aanpak waar u een goed gevoel bij heeft.

We staan graag voor u klaar

We ondersteunen u uiteraard van begin tot eind bij de verkoop van uw woning. Wij lichten onze werkwijze graag een keer toe in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.

Een begrip in makelaarsland

Kennis van lokale huizenmarkt

Assink NVM makelaars is een begrip in de lokale en regionale markt. We zijn zeer actief in en bekend met de huizenmarkt in Velp, Arnhem, Rheden, de Steeg, Rozendaal en de Veluwezoom.

Wij zetten doordachte en beproefde marketing in waardoor uw huis optimaal in de regionale en landelijke markt wordt gezet. Dat leidt tot resultaat: meer dan de helft van de woningen in Velp worden door ons kantoor verkocht.

rozendaalselaan 4

Uw huis in goede handen

Begeleiding van a tot z

De verkoop van uw huis is een ingrijpende gebeurtenis en we kunnen ons voorstellen dat u hier tegenop ziet. Assink Makelaars neemt u hierbij graag aan de hand en begeleidt u stap voor stap bij dit proces, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wat is mijn huis waard?

Wilt u graag weten wat uw huis op dit moment waard is, vraag dan snel en eenvoudig een gratis waardebepaling aan. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

uw woning verkopen?

Overweegt u om uw woning te verkopen en kunt u daarbij de hulp gebruiken van een ervaren NVM makelaar? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. We vertellen u graag hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.