Assink NVM Makelaars

Samen op zoek naar uw droomhuis

Woning aankopen

U zoekt een nieuwe woning? Waarschijnlijk is de aankoop van uw huis de grootste investering die u ooit doet. Als ervaren aankoopmakelaar weten wij welke kennis van belang is zodat u een overwogen keuze kunt maken. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de rol die wij kunnen vervullen in de aankoop van uw droomhuis.

Van bezichtiging tot sleuteloverdracht

Uw persoonlijke adviseur

Niet alleen financieel komt er veel bij kijken. Natuurlijk wilt u alle belangrijke aspecten onderzocht en overdacht hebben om een juiste beslissing te kunnen maken. Wij onderzoeken en bespreken uw wensen en inventariseren alle zakelijke en technische punten. Zodoende kunt u met een gerust gevoel en goed geïnformeerd de juiste stappen zetten naar uw nieuwe woonplek. Bij al deze stappen (of als u wenst bij een deel van het traject) kunt u op ons rekenen als uw persoonlijke adviseur en regelaar. Wat nemen wij u uit handen?

Toegevoegde waarde

Uitgebreide marktkennis

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring heeft Assink een schat aan markt- en bouwkundige kennis opgebouwd. Mede hierdoor zijn we goed in staat om de marktwaarde van een woning juist te  waarderen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk met de juiste ingangen bij verkopers en collega-makelaars waar u van kunt profiteren.

Wij lichten onze werkwijze graag een keer toe in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.

Aankopen marktkennis

Betrokken en realistisch

Zorgeloos aankoopproces

De medewerkers van Assink Makelaars gaan met enthousiasme en gedrevenheid graag samen met u aan het werk om uw woonwens te vervullen.

Gratis
zoekservice

Bent u op zoek naar een woning en vindt u niets passends in ons huidige aanbod? Laat het ons dan weten en meldt u aan voor onze gratis zoekservice. Wij informeren u dan graag als er een woning beschikbaar komt die wel voldoet aan uw wensen. Vul daartoe onderstaande gegevens in om uw zoekprofiel gratis en vrijblijvend te registreren.

een woning aankopen?

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe woning en kunt u daarbij de hulp van een ervaren NVM makelaar gebruiken? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. We vertellen u graag hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.