Assink NVM Makelaars

Uw woning binnen no-time verhuurd

uw ervaren verhuurmakelaar

Naast verkoop- en aankoop van woningen ondersteunen wij u ook graag bij de verhuur van uw woning.

Tot in de puntjes geregeld

Het verhuurtraject ontzorgd

Het verhuren van uw woning of bedrijfspand kan veel zorgen met zich meebrengen. Ook komt er juridisch veel bij kijken. Wij informeren u hier graag over en nemen het verhuurproces zorgvuldig voor u uit handen. Wij geven tips voor de optimale presentatie van uw pand, maken foto’s en een aansprekende promotietekst. De woning wordt actief gepromoot via alle formele en informele kanalen waar wij over beschikken. We gaan op zoek naar de juiste huurder en helpen u bij het selecteren hiervan. Wij regelen de bezichtigingen voor uw pand, voeren een check van de kandidaat huurder uit, stellen het huurcontract op, verzorgen het tekenen hiervan en doen de voor- en eindinspectie voor u.

Assink Makelaars Verhuur

Ondersteuning bij de selectie

De juiste huurkandidaat​

Bij onze zoektocht naar de juiste huurkandidaat voor u worden alle beschikbare middelen ingezet. We zorgen voor een screening bij geïnteresseerden en vragen de benodigde gegevens op. Onder andere door een huurderscheck (kredietcheck) zorgen wij ervoor dat u weet welke kandidaat uw nieuwe huurder wordt.

Zonder zorgen verhuren

Stap voor stap

We nemen u graag het werk uit handen.

uw woning verhuren?

Denkt u er over na om uw woning te gaan verhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We vertellen u graag hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.