Assink NVM Makelaars

Gedegen inzicht in de waarde

Betrouwbare taxatiepartner

Bij aankoop of mogelijke verkoop, het aangaan van een nieuwe financiering of het bepalen van erfbelasting is een realistische waardebepaling van belang.

Gevalideerd door het NWWI

Woning taxatie

Er zijn momenten waarop u de actuele waarde van een woning wilt weten. Een deskundige taxatie geeft een solide basis voor de vervolgstappen die u kunt maken bij zowel de aan- als verkoop van een woning. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en VastGoedCert. Wij taxeren voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Een taxatie is zo geregeld

Kwaliteit gewaarborgd

Om de actuele waarde van woningen te kunnen bepalen, is het van belang om nauw betrokken te zijn bij de lokale huizenmarkt en omgeving. Assink Makelaars is al ruim 50 jaar dé makelaar van Velp en omgeving en staat garant voor een deskundig en volledig taxatierapport dat geaccepteerd wordt door vrijwel alle geldverstrekkers. Alle meting worden uitgevoerd volgens gestandaardiseerde meetmethodes. Daarnaast wordt het taxatierapport door een onafhankelijke organisatie (NWWI) gevalideerd. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar rapport.
José Wunderink

Met oog voor detail

Uitgangspunten bij taxatie

Als erkend taxateur letten we onder andere op de volgende zaken die van invloed zijn op de waardebepaling

interesse in een taxatie?

Overweegt u om uw woning te laten taxeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. We vertellen u graag hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.