Assink NVM Makelaars

Impressie van de prachtige

Omgeving

 Hier vindt u meer over uw (nieuwe) woonomgeving.

Wonen nabij groen én stad

Velp en Rozendaal

Gelegen aan de rand van de Veluwezoom, nabij voorzieningen en op nog geen 10 minuten van de stad Arnhem: in Velp en Rozendaal heb je alles bij de hand! Zo vind je in Velp alles wat je nodig hebt: een goed winkelbestand, lagere en middelbare scholen, een medisch centrum en een ruim sportaanbod. Wanneer je in Rozendaal woont kun je gebruik maken van alle voorzieningen van Velp terwijl je woont in een groene oase.

 

Rust en ruimte met voorzieningen binnen handbereik

Rheden en De Steeg

Rheden en De Steeg: twee mooie dorpen aan de rand van de Veluwezoom. Je vindt er rust en ruimte, maar bent er nooit ver van voorzieningen en de stad! Binnen 5 minuten sta je middenin het Veluwse natuurschoon (Posbank) en in 20 minuten ben je in de binnenstad van Arnhem. Rheden en De Steeg bieden de ideale combinatie van groen en ruimtelijk wonen en de gezelligheid van de stad.

Gemoedelijk en gezellig wonen aan de rand van de Veluwe

Arnhem

Arnhem is een geweldige stad met indrukwekkende historie, prachtige stadsparken, volop natuur, kunst, cultuur en gezellige terrassen aan de Rijn. Maar ook met volop voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Een plek dus waar het goed toeven is.

Groen wonen en nabij voorzieningen

Veluwezoom

De gemeenten Rheden en Rozendaal: prachtig, groen en ruimtelijk wonen in aan de Veluwe, met voorzieningen dichtbij.

am art veluwezoom small

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.