Assink NVM Makelaars
Velp

Kastanjelaan 5

€ 695.000,00 
k.k.
Woning

Overzicht

1885

Bouwjaar

8

Kamers

888 m3

Inhoud

204 m2

Wonen

452 m2

Perceel

Monumentale, vrijstaande, uitgebouwde woning met strakke symmetrie, persienne luiken, dakkapel, stenen bijgebouw en mogelijkheden voor combinatie wonen en werken.

Monumentale, vrijstaande, uitgebouwde woning

Monumentale, vrijstaande, uitgebouwde woning met strakke symmetrie, persienne luiken, dakkapel, stenen bijgebouw en mogelijkheden voor combinatie wonen en werken. De ligging is markant, aan het spoor gesitueerd en om de hoek van de statige Kerkstraat, met hoge dichtheid aan monumentale panden.
Dit goed bemeten woonhuis biedt door de huidige indeling diverse gebruiksmogelijkheden. Waardevolle onderdelen zijn behouden zoals ornamentenplafonds, glas-in- lood ramen, paneeldeuren, marmeren schoorsteenmantels en het smeedijzeren spijlenhek.

Geïnteresseerd in deze woning?

We staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over deze woning of wilt u een afspraak maken van voor een bezichtiging? Bel dan gerust ons kantoor 026-361 70 23 of vul het contactformulier in dan nemen we snel contact met u op.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.