Assink NVM Makelaars
Velp

Heemskerklaan 69

€ 245.000,00 
k.k.
Woning

Overzicht

1953

Bouwjaar

3

Kamers

199 m3

Inhoud

60 m2

Wonen

0 m2

Perceel

In het markante en karakteristieke complex “de Parkflat”, gelegen gemoderniseerd driekamerappartement op de 4e en tevens hoogste verdieping met heerlijk zonnige balkon op het zuiden en riante berging in de onderbouw.

Gemoderniseerd driekamerappartement

In het markante en karakteristieke complex “de Parkflat”, gelegen gemoderniseerd driekamerappartement op de 4e en tevens hoogste verdieping met heerlijk zonnige balkon op het zuiden en riante berging in de onderbouw. Het complex kenmerkt zich door de bijzondere architectuur uit de jaren ’50 zoals te zien is aan de raamkozijnen, galerijen en de portieken van de appartementen. Het appartement zelf heeft een metamorfose ondergaan en is voorzien van en fraaie L-vormige keuken met inbouwapparatuur, nieuwe badkamer en toilet. Wanden zijn gestuukt en op de vloer ligt een mooie visgraat pvc vloer. Het centrum van Velp met alle voorzieningen liggen om de hoek evenals het Station en de Posbank.

Geïnteresseerd in deze woning?

We staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over deze woning of wilt u een afspraak maken van voor een bezichtiging? Bel dan gerust ons kantoor 026-361 70 23 of vul het contactformulier in dan nemen we snel contact met u op.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.