Assink NVM Makelaars

Assink NVM Makelaars

Deskundig,
persoonlijk
en vertrouwd

Sinds 2000 leiden Dick en José Wunderink het kantoor met veel enthousiasme en gedrevenheid. Dit enthousiasme wordt gedeeld door onze medewerkers, die graag samen met u aan het werk gaan om uw woonwens te vervullen.

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Wie staan er voor u klaar bij Assink en wat kunnen zij voor u betekenen?

Dick Wunderink
Dick Wunderink
NVM Makelaar/ Register taxateur wonen en bedrijfsonroerendgoed Rentmeester. Verzorgt aankoop- en verkoopbegeleiding. Voert samen met José de directie.

“Sinds 2000 ben ik met veel plezier eigenaar van Assink Makelaars. Ik ben heb me eerst omgeschoold tot rentmeester en daarna tot makelaar. De diverse contacten en vele uitdagingen spreken me erg aan!”

José Wunderink
José Wunderink - van Dijk
NVM Makelaar/ Register taxateur en Woningmarktconsultant. Verzorgt taxaties, aankoop- en verkoopbegeleiding.

“Ik begon mijn loopbaan in de makelaardij als snuffel stagiaire bij Assink. Heel bijzonder dus dat wij tien jaar later dit mooie bedrijf over konden nemen van de vorige eigenaar! In de makelaardij vond ik de uitdaging die ik in mijn vorige vak niet voldoende had. Veel afwisseling, veel contacten en een breed vakgebied waarin veel verandert en waarin je een periode samen op kunt lopen met je opdrachtgever. Dit maakt iedere opdracht en iedere dag anders en boeiend.”

Nadine Wunderink
Nadine Wunderink
NVM KRMT (kandidaat register makelaar-taxateur)

“Ik heb tijdens mijn studies Commerciële Economie en Marketing Management altijd als bijbaan bijgeklust bij het kantoor. Na afronding van mijn studies in 2016, heb ik besloten toch te blijven en ook de studie Makelaardij op te pakken. Want de diversiteit van het vak spreekt me erg aan, alsook de persoonlijke contacten. Inmiddels ben ik KRMT-makelaar en bestaan mijn werkzaamheden uit verkoop en verhuur.”

Casper van Zadelhoff
Casper van Zadelhoff
NVM KRMT (kandidaat register makelaar-taxateur)
Elke Oosterhuis
Elke Oosterhuis
Commercieel Medewerkster
Iris Teunissen
Iris Teunissen
Commercieel Medewerkster

Trots op de beoordelingen

van onze klanten

Ons mooiste compliment is de aanbeveling van één van onze opdrachtgevers. Graag delen we dan ook hoe onze opdrachtgevers onze dienstverlening hebben ervaren.

Facebook
10
Funda
9
Google
10
MTMO.nl
9.5
Advieskeuze.nl
10

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.