Assink NVM Makelaars
Rozendaal

Kapellenberglaan 47

€ 1.475.000,- 
k.k.

Overzicht

1968

Bouwjaar

6

Kamers

921 m3

Inhoud

203 m2

Wonen

2156 m2

Perceel

Vrijstaande villa met ruim 200 m2 woonoppervlak gelegen op een mooi perceel van meer dan 2.000 m2! kenmerkend zijn de rustige ligging en de fraaie, zonnige tuin die 100 % privacy te bieden heeft.

Kapellenberglaan 47,

6891 AC,

Rozendaal

Deze ruim opgezette villa van maar liefst 203 m2 woonoppervlak beschikt over een royale woonkamer, keuken met bijkeuken, één ruime slaapkamer met badkamer op de begane grond en vier slaapkamers op de verdieping. Verder beschikt de woning over een inpandige garage en een unieke, prachtige tuin met heel veel privacy rondom de villa.

De Kapellenberglaan is een prettige rustige locatie in het villapark “Kapellenberg”. Kasteel Rosendael en de opgang naar Nationaal Park Veluwezoom zijn in de nabije omgeving gelegen. U bereikt binnen enkele minuten de prachtige bossen, heidevelden en zandverstuivingen van de Veluwe.

Rozendaal beschikt over een eigen dorpsschool. Verder zijn ook sportfaciliteiten, zoals de tennis- en hockey verenigingen bij Beekhuizen en verbindingen met het openbaar vervoer, zoals het treinstation in de nabije omgeving gelegen.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het gezellige centrum van Velp, hier vindt u een divers aanbod van winkels, horecagelegenheden en speciaalzaken.

Wat betreft uitvalswegen en bereikbaarheid is Rozendaal ook zeer gunstig gesitueerd. Het centrum van Arnhem is zeer goed te bereiken. Ook rijdt u binnen enkele minuten naar de A12, A 50 of A325.

Geïnteresseerd in deze woning?

Wij staan voor u klaar.

Wilt u meer informatie over deze woning of wilt u een afspraak maken van voor een bezichtiging? Bel dan gerust ons kantoor 026-361 70 23 of vul het contactformulier in dan nemen we snel contact met u op.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Assink Makelaars slaat de door jou verstrekte contactgegevens op om te kunnen voldoen aan je verzoek. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten via een link in iedere e-mail. Bekijk onze privacyverklaring over hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen.